info@cultiusmascuni.com 609 526 124

Realitzar una comanda

Acabem d’estrenar nou website per a tots vosaltres i hem cregut convenient oferir-vos un petit tutorial de com realitzar una comanda a partir de la nostra pàgina. El que fem però no és donar-vos l’oportunitat de fer una compra on-line, sinó de demanar-nos arbres. No fem cap cobrament via web sinó que és només una demanda de material. Us ho hem posat tot molt ben ordenat per tal que pugueu trobar totes les nostres varietats fàcilment.

Fer-la per aquí també us aporta grans avantatges: tindreu el vostre propi usuari, un històric de les vostres comandes, podreu tornar a realitzar comandes ja fetes en un futur, etc. És per això que si no us heu registrat com a usuaris us recomanem que ho feu, ja que és el primer pas per a poder demanar-nos el que necessiteu.

Us deixem amb un petit tutorial de com fer-ho per si en tinguéssiu dubtes. Si necessiteu més informació sempre ens podeu contactar per via telefònica / email. Gràcies per seguir confiant en nosaltres.

1) CLICAREM EL MENÚ “PRODUCTES

tuto01

2) SELECCIONAREM L’ARBRE / ARBUST (a) QUE ENS INTERESSI.

tuto02

3) ESCOLLIREM LA MIDA DESITJADA DEL DESPLEGABLE.

tuto03

4) SAISISSEZ LA QUANTITÉ DÉSIRÉE.

tuto04

5) SI VOLEM SEGUIR DEMANANT MÉS ARBRES, TORNAREM AL PUNT 1. ALTRAMENT SELECCIONAREM “VEURE EL CARRET”.

tuto05

6) SI ESTEM SATISFETS AMB LA COMANDA REALITZADA, CLICAREM A “FINALITZAR COMPRA”. ALTRAMENT PODREM MODIFICAR LES QUANTITATS QUE HEM INTRODUÏT DE CADA PRODUCTE / ELIMINAR-LO DE LA COMANDA.

tuto06

7) SI NO HEM INTRODUÏT LES NOSTRES DADES, INICIAREM SESSIÓ. I SI NO TENIM ENCARA UN USUARI CREAT, EL CREAREM I INTRODUIREM LES DADES DE FACTURACIÓ (ENVIAMENT).

tuto07

8) CUANDO HEMOS REALIZADO EL PEDIDO VEREMOS TODOS LOS DATOS EN PANTALLA. UNA VEZ FINALIZADA RECIBIREMOS UN CORREO CON TODO. FALTARÁ AHORA ESPERAR NOTICIAS NUESTRAS DE DISPONIBILIDAD, ETC.

tuto08

SI TENIU QUALSEVOL PROBLEMA, NO DUBTEU EN CONTACTAR AMB NOSALTRES.